Úvod » Historie » Sezona 2015

I. kolo ČP v letním biatlonu v Letohradě 6.-7.6.2015

publikováno 07.10.2016

Tak jsme se o víkendu pěkně zapotili. Teplota dosahoval 30°C a k tomu se přidala předstartovní horečka, u někoho i nervozita. Naštěstí jsme vybíhali dopoledne a nejvíc se tak „vařili“ žáci, kterých letos bylo neskutečných 371 a tak startovali až do večera do 19:30.


Sobota se vydařila. Lenka doběhla s nejlepší střelbou v kategorii žen C na 3.místě a tak si ani neužila kolotoč na trestném kole. Zato já si kolotoč užila dost, také jsem si zaplatila startovné, tak přeci nebudu míjet jednu z částí trati závodu. Za odměnu jsem obdržela pytel brambor – 4.místo.

Pěkné umístění si vyběhl Martin, který ač věkem veterán, tak po běžecké i střelecké ukazuje mladším soupeřům záda a v mužích A obsadil 7.místo. Johny zřejmě si řekl, že si řádně potrénuje tr.kolo a dal si jej 13x. Honza Z. nedoběhl ani poslední ani první, i na trestné kolo se podíval, takže si závod také řádně užil.

Vláďa po delší odmlce (zřejmě rodinné povinnost) opět naplno naskočil do tréninkové dřiny plné potu a odříkání a vyběhl si I. třídu a tím i postup na MR v Novém Městě. Honza B. odběhl také, ale konec závodu spíš odpajdal . Tak doufám, že ho to konečně donutí využít rehabilitaci a místo popěvku:Jdu s bolavou patou, mám horečku zlatou, jsem chudý, jsem sláb, nemocen.

si mohl začít broukat:

Běžím se zdravou patou, mám horečku zlatou, jsem rychlý, jsem silný, zdravý. Hlava mě pálí a v modravé dáli se leskne a třpytí můj sen -být Mistr republiky.

 


Odpoledne se část skupiny šla topit do nedaleké přehrady a zbytek si zahrál Společenskou hru BIATLONMÁNII.

Večer jsme zakončili společenskou konverzací při společné večeři. A odebrali se spát do stanů na závodišti, kde jsme se propadli do hlubokého spánku společensky a sportovně unavených.

V neděli začali žáci. Na dospěláky přišla řada odpoledne. Bylo chladněji než v sobotu, cca 28°C.

V neděli náš tým posílila po volejbalovém turnaji odpočatá Laďka a obsadila 1.místo v ženách B. Já si s Lenkou prohodila 4. místo za 3. Lence rozhodčí během střelby natáhli padačku. Takže si myslela, že jí šálí zrak, když uviděla, že nemá zasažený žádný terč. Ale příští závody, už budeme obě na stupních vítězů.

Martin obsadil opět místo v přední části výsledkové listiny a Johny ho jako svůj „vzor“ následoval. Poblíž se umístil i Honza Z., který měl ovšem o kolečko víc. Ale jako předseda klubu si to může dovolit.

Vláďa si chtěl také užít trestná kola tak se naschvál v ležce nestrefil ani jednou. Honza B. odstartoval, odstřílel a doběhl. Střelba nebyla tak špatná, ale ta pata.

Po vyhlášení jsme vyjeli směr k opět víkendově zacpané Praze.

Proč všichni jezdí na víkend za opačnou stranu Prahy, než bydli? To nemůžou třeba berouňáci jezdit směr Plzeň a zase ti z Černého mostu někam k Letohradu? Proč vždy jezdí na tu vzdálenější stranu Prahy než bydlí a tím ji pak zacpou?

http://biatlonista.rajce.idnes.cz/Biatlon_-_Letohrad_2015/

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

II. kolo Českého poháru v letním biatlonu D+D Jilemnice
O víkendu 10. – 12. září 2021se dorost a dospělí zúčastnili závodů   II. kola Českého poháru v letním biatlonu dorostu a ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce

Anketa

Dokážou se dorost a dospělí z Berouna umístit do 5. místa v žebříčku letního biatlonu Českého poháru 2019 ?

  ANO, to je snad jasné :-)
1 (16,7%)

  Snad ano.
2 (33,3%)

  Nevím, ale z historického pohledu se to dá předpokládat.
0 (0,0%)

  Spíš ne.
0 (0,0%)

  Ne - tomu ale nikdo kromě mě nevěří :-)
3 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz